Най-голямото национално футболно първенство е в разгара си и отново ни обещава качествена игра и страхотни емоции от сблъсъка на най-добрите национални отбори на планетата. И за пореден път освен чисто спортната тръпка от гледането на качествена игра, много от феновете изпитват и една друга тръпка – тази от залаганията на футболните срещи.

Вторият кръг на настоящия футболен мондиал все още не е преминал, но вече не липсват по-големи или по-малки изненади, които пренареждат плановете на основните фаворити. Гиганти като Германия и Аржентина вече се опариха срещу далеч по-непретенциозни съперници, други като Англия и Бразилия успяха да победят, но трудно, а нови фаворити като Хърватска, Русия и Мексико изгряват на футболния хоризонт.

Домакините от Русия се оказаха първите класирали се осминафиналисти с две безапелационни победи и впечатляващата голова разлика от осем на нула. Последва ги тимът на Уругвай в същата група със значително по-непретенциозна игра, но все пак – с осанката на двукратен световен шампион и опитен турнирен участник. Диаметрално противоположни са настроенията в лагера на Аржентина, която е на път да си тръгне срамно още след груповата фаза на световния турнир.

Някои от най-интересните срещи тепърва предстоят като например двубоите между Русия и Уругвай, Дания и Франция, Сърбия и Бразилия, Германия и Швеция, както и Англия и Белгия. Първенството става все по-интересно, а възможностите за залози са хиляди както в интернет, така и офлайн. Феновете могат да се възползват например от добри възможности за efbet залози и да печелят от своите познания за най-великата игра.

С навлизането на новите онлайн и мобилни технологии залаганията стават все по-лесни и удобни, което е и основна причина за увеличаващия се интерес на футболните фенове и любители към това занимание. Други важни причини са все по-добрите коефициенти и опции за печалба онлайн, както и удобството да залагаме с няколко клика докато си стоим вкъщи или в заведение с приятели.

Въпреки навлизането на все повече иновации в този динамично променящ се развлекателен сегмент обаче, едно нещо остава неизменно с годините: успехът в залаганията не може да бъде донесен от новите технологии и се дължи единствено на опита и знанията за играта. Технологиите могат само да улеснят и да направят по-приятен процесът. Но фактори като доброто познаване на футболните традиции, проследяването на настоящата форма на играчите и отборите, познаването на редица странични аспекти, които влияят непрако на играта (например климата и условията в страната домакин) – именно те определят кой може да познае резултатите и да спечели.

Сподели
Предишна страницаКак да ползваме супер ефективно операторите за търсене на Google
Следваща страницаТочният инструмент за дизайнери и фотографи – Philips 272P7VPTKEB
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.