Чували сте за Якудза – Японската мафия. Същата, от която доста хора се страхуват, защото е една от най-влиятелните и опасни групировки в света. Както се досещате, те не се занимават с продажба на зеленчуци на борсата, а малко по-различен „бизнес“, който доста често, да не кажа винаги, излиза извън рамките на законоприетите норми.

С такъв „бизнес“ и печалбата е доста по-голяма, което води и до значително по-пищен начин на живот. В тези среди, не само при Якудза, но и в България, винаги е много важно да покажеш своето положение чрез някоя готина кола. И докато у нас недораслите мутряги карат баналните Mercedes-и и BMW-та, в Япония мафията кара Lamborghini. И тук не говорим за някакво си Lamborghini, което може да срещнете навсякъде. Тук става дума за доста напудрени Lamborghini-та с видим от километри тунинг.[rquote]Това е част от тяхната автомобилна култура[/rquote]

В един интересен документален филм за японската мафия Якудза, един от членовете и Morohoshi-san разказва за своята страст към колите и именно към Lamborghini. Още като малък той е видял тази кола и си е казал, че каквото и да му коства, той ще си я купи. Така, след няколко години прекарани в тези престъпни среди, той вече кара една от най-лъсквите коли и продължава да е част от подземния свят на Япония, без дори да го крие. Сбъдвайки мечтата си, той прави един невероятен тунинг на колата си като я „накичва“ цялата със светлини, неони и т.н. Споделя пред камерата, че това може да се види само в Япония, защото това е част от тяхната култура и разбирания. Вижте за какво става дума в следващото видео.