След като вчера Deadpool сам застана пред камера, за да съобщи за престоящата премиера на трейлър за новата продукция на Marvel и 20th Century Fox, ето че днес можем да се насладим на въпросните кадри. Над текста е PG-13 видеото, което е подходящо за гледане от всички над 13-годишна възраст.

По-интересното обаче е във видеото по-долу. Това е т.нар. red band трейлър, който е почти едно към едно с горния, но пък е пълен с кръв, голота и псувни, както подобава за точно този герой от комиксите на Marvel (който ги е чел, ще знае). Докато в горното видео лицето на Уейд Уилсън е сравнено с топографска карта на Юта, то в нецензурното по-долу описанието е малко по-цветущо.

Е, време е да видим и един оценен с „R“ рейтинг филм от Marvel, ако питате мен. „Deadpool“ има възможността да се превърне в силен и по-необичаен успех за студиото. Вижте видеото по-долу, ако сте си вкъщи. Ако ли не, имайте едно на ум, тъй като red band трейлърът се води NSFW. „Deadpool“ ще се появи по кината в началото на 2016 година.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS