Furious 7 е продължението на епичната поредица от супер екшън филмите с Вин Дизел, които ни вдигаха адреналина в продължение на повече от 10 години. Новият трейлър ни разкрива какво ще видим на големия екран от 3-ти април 2015 година, а именно екшън, екшън и пак екшън. Бандата на Доминик Торето отново се събира за един последен удар.

ВИЖ ОЩЕ: Батман ще е опасан с криптонит в Batman v Superman

Ако сте гледали последния филм значи знаете, че Джейсън Стейтъм ще се изправи срещу нашите герои. Той търси отмъщение за своя брат Оуен Шоу, който загина в предния филм и сега играта ще загрубее. Дуейн Джонсън (Скалата) отново ще играе и в този филм, а нещо, което добавя още една щипка пикантност е появата на Кърт Ръсел, чиято роля не е известна. Така филмът малко заприличва на поредицата „Непобедимите“ на Силвестър Сталоун, който успя да събере група от супер екшън звезди в своите филми.

За голямо съжаление на всички фенове, това ще е и последният филм, в който ще видим Пол Уокър да вземе участие. Както знаете, преди няколко месеца той почина в автомобилна катастрофа със свой приятел. В трйлъра не се разкрива как ще загине героят на Пол, но преди време, малко след като той почина, ви разкрихме информацията, че екипът от режисьори и сценаристи са променили хода на филма, за да може да завършат продукцията без участието на Браян О’Конър.