Ако сте гледали американски анимации за деца като малки, или сте запознати с детските легенди от САЩ и Канада, то знаете какво са cooties. Това е измислена от малките деца болест, нещо като подигравка, която те подхвърлят помежду си. Дали защото подиграваният е различен от останалите по някаква причина, или просто срамежлив, той бива назован като пренасящ така наречените cooties и отбягван от всички останали.

Това е и основата на новата американска комедия, която подобаващо се нарича „Cooties“. В нея ще видим един по-различен поглед върху шегата, като тук децата изглежда наистина прихващат нещо и то силно наподобява зараза, разнасяна от кръвожадни зомбита. „Cooties“ изглежда точно като тези филми, които бихме могли да гледаме, само ако сме големи късметлии – прожектира се по фестивалите, официално е обявен за 2014 година, но впоследствие премиерата му е насрочена за септември 2015 година в САЩ.

„Cooties“ е продукция на създателите на „Убийствен пъзел“ (Saw), но за разлика от него той не се взима насериозно – комедията е пълна, кръвта е много и децата са истерясали. Гарантирам, че никога не сте чували режисьорите, но пък в главните роли ще видите Илайджа Ууд, Алисън Пил („Полунощ в Париж“ и „Милк“) и Рейн Уилсън, познат от „Офисът“ (The Office) и невероятната черна комедия „Супер“ (Super).

Ако ви се отвори парашута, непременно гледайте „Cooties“!

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS