THE LEGO BATMAN MOVIE

Гледали ли сте досега някой филм Lego? Ние непременно ще продължим да гледаме техните трейлъри и продукции. Не знаем как продължават да правят забавни филми, без да омръзват на хората… Но със сигурност има нещо, което е успяло да задържи вниманието на публиката по-дълго от очакваното. Излиза на 10 февруари.

T2 TRAINSPOTTING

Не помним какво точно се случи в първата част на Trainspotting, но това което помним със сигурност е енергията и отношението, с което е заснет филма. T2 изглежда също толкова тъжен, радостен и едновременно луд, колкото своя предшественик, а това е много добър знак, особено, ако сте като нас и сте харесали филма. Излиза в САЩ на 3 февруари.

THE EYES OF MY MOTHER

Искате да гледате откачен трейлър? Наистина зловещ, странен, каращ ви да се чувствате неудобно в стола си, обезпокояващ трейлър? Гледайте този тогава. Филмът излиза на 2 декември.

100 STREETS

Най-новата продукция на Идрис Елба е тази драма, която в началото изглежда емоционална и същевременно спокойна и внезапно става доста ненормална. Трейлърът е доста странен, но определено Елба ще предизвика интерес с новото си „дете“. 100 Streets излиза във Великобритания на 11 ноември, а с САЩ на 13 януари.

GIFTED

Поредният странен трейлър. Изглежда „Надареният“ е едно хлапе, което разбира доста от математика. След това виждаме хора, които спорят (вероятно негови родители), за това как да я отгледат. Интересното е, че филмът е на Марк Уеб, който започна своята кариера с очарователния 500 Days of Summer и след това направи не толкова любовни – два филма за Spider-Man. Gifted излиза на 12 април.

20TH CENTURY WOMEN

Малко е необичайно в трейлър на филм наречен …Women фокуса да е главно върху мъжете. Няма как да пренебрегнем обаче факта, колко добре изглеждат Анет Бенинг, Ел Фанинг и Грета Геруиг в главните роли… Излиза на 25 декември. Ще го гледате ли?

THE CROWN

Вторият трейлър на The Crown се отдалечава от романтиката и семейната драма на първия и се фокусира по-скоро върху наскоро коронованата кралица, чиито политически борби внасят още повече драма в продукцията. Официално вчера бе пуснат в Netflix, така че ако търсите какво да гледате в оставащия ви уикенд може би The Crown е добра идея.

XXX: RETURN OF CANDER CAGE

Без думи…

Е, какво ще кажете за тези трейлъри? Има още два, които сметнахме, че заслужават повече внимание – тези на Life и Wonder Woman… Споделете с нас, ако мислите, че сме пропуснали някой важен филм, чийто трейлър трябва да се гледа.