2016 беше доста добра година за смартфоните. Скоро не е имало година, в която почти всички излезли телефони да са що-годе добре. Не може да се избере най-добрият телефон за тази година, затова сме избрали петте най-добри според нас.

Общо взето 2016 произведе смартфони за всички нужди.

Apple iPhone 7

apple-2016-iphone-7-and-7-plus-event-photo-34

Дори да сте фенове на Android от ден първи, няма как да отречете, че iPhone 7 е един доста добър смартфон. Бихме го препоръчали на всеки, който има нужда от нещо повече от просто телефон. Седмицата върши доста добра работа и освен това е доста защитен.

iOS 10 прави iPhone по-добър от всякога. Чарът на телефона, а именно лесната работа с него, изобщо не се губи зад по-добрата ОС. Двойната камера на Plus модела е наистина страхотна камера. 4.7-инчовият модел също е на много високо ниво. Той е един от малкото „малки“ смартфони, които работят отлично и имат всички необходими качества. Камерата му е една от най-добрите в неговата категория и друг плюс е, че устройството вече е по-водоустойчиво.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 edge Picture 16

Тук щеше да стои Note 7, ако всичко беше наред с телефона…

Galaxy S7 излезе доста отдавна – през март, но това не пречи на Edge версията е един от най-добрите телефони за 2016.

Има доста добра камера, почти перфектна батерия (особено Exynos версията), слот за microSD карта, водоустойчив е и всичко това е събрано в едно 5.5-инчово тяло.

Може да не е най-уникалният и иновативен смартфон тази година, но определено е доста добре закръглен (буквално). Не забравяйте, че ако предпочитате по-малък размер, винаги можете да се сдобиете с обикновената версия на S7.

Google Pixel XL

google-pixel-phone-picture-21

Android определено направиха огромна крачка, когато Google обяви, че влиза в хардуерния пазар за смартфони с новите Pixel телефони. Наистина засега всичко показва, че вършат работа на доста високо ниво, особено XL модела, най-добрият AI асистент, и може би най-добрата камера на смартфон досега. Определено ни е интересно да видим, какво ще ни покаже Google в следващите няколко години.

Motorola Moto Z Force

motorola-moto-z-and-moto-mods

Motorola успяха да направят доста „разширяващо се“ устройство, особено като стане дума за по-дебелата Force версия. Z Force е с добра 3500mAh батерия, страхотен дисплей, силна камера и слот за microSD карта.

Добрият софтуер позволява на Z да бъде един от първите смартфони, които се сдобиха с новия Android Nougat. Освен това е първият не-гугълски телефон, който поддържа Daydream VR.

OnePlus 3T

oneplus-3-soft-gold

OnePlus 3T е един наистина страхотен телефон. Има по-добри спецификации от почти всеки телефон, който излезе тази година, въпреки че е на скромната цена от 429 долара (казваме скромна, понеже виждате на какви цени са повечето смартфони). Има доста издръжлива батерия, добър екран… Единствените оплаквания са, че не предлага абсолютно нищо иновативно и различно от другите смартфони, освен ниската си цена, разбира се.

И вие ли мислите, че това са най-добрите смартфони за тази година? Ако да, кой от тях води класацията? А може би сте на друго мнение? Ще бъдем щастливи, ако го споделите с нас.

4 Коментари

  1. 7985 кликвания за да напиша коментар ,то за това никой не пише!

  2. Бих изхвърлил iPhone 6Ss и Мото, за сметка на прекрасният HTC10 и изненадата P9.

Comments are closed.