Терънс Малик е един от интересните режисьори на нашето време, чийто проекти винаги намират с какво да удивят зрителите. Такава е и следващата му продукция. Тя се нарича „Voyage of Time“ и е документален филм, по който Малик е работил в рамките на последните 30 години.

„Voyage of Time“ обещава да ни разкаже за раждането и смъртта на вселената и нашия свят. Ако си мислите, че във филма ще има много кадри, подобни на невероятните такива от „Дървото на живота“ (The Tree of Life), не сте сбъркали. Малик дори сам признава, че много от кадрите, които ползва за „Voyage of Time“ са останали от неизползваните такива за драмата с Брад Пит и Джесика Частейн.

„Космическо изживяване“

Резюмето на продукцията я описва като „космическо изживяване — химн за величието на природата, живота и научните открития“. Остава да почакаме до октомври тази година, когато „Voyage of Time“ ще дебютира по кината. Това ще стане в две различни версии – 40-минутна IMAX такава с гласа на Брад Пит и 90-минутна на 35-милиметрова лента с Кейт Бланшет.

Дано го видим и в България…