Globul

Само през месец юни, клиентите, които изберат някои от най-популярните абонаментни програми на GLOBUL с месечни такси, започващи от 10,99 лв., ще имат възможност да закупят мобилен телефон на символична цена от 1 лев благодарение на актуалната промоция на оператора.

Така абонатите на тарифни планове GLOBUL Universe 10,99 и GLOBUL Max 10,99 ще могат да вземат Alcatel 1042 или Nokia 106 само за 1 лев. Клиентите, предпочели абонаментни програми GLOBUL Universe, GLOBUL Max, GLOBUL United или GLOBUL Web&Talk с месечна такса от 16,99 лв., ще могат да закупят Nokia 220 на същата минимална цена. При избор на тарифа GLOBUL Web&Talk 20,99 или GLOBUL United 20,99 пък потребителите ще имат възможност да вземат смартфонa Huawei Y220 на ексклузивна цена от 1 лев, или пък модела Alcatel Pop C1 на същата цена.

Абонаментни програми GLOBUL Universe предоставят на клиентите си различен брой минути за национални и международни разговори, както и за разговори в роуминг. С тарифите GLOBUL Max, абонатите разполагат с включени минути в мобилната и фиксирана мрежа на оператора. Плановете GLOBUL United и GLOBUL Web&Talk пък предлагат както минути за разговори, така и трафик за мобилен интернет.

Промоцията е валидна до края на месец юни за нови и настоящи клиенти на компанията при подписване на нов или подновяване на настоящ договор по програма „Заедно“ за съответната абонаментна програма за нов двугодишен срок.