Теленор продължава кампанията си „Остани си вкъщи“ като подкрепя мерките в борбата срещу разпространението на коронавируса и осигурява на клиентите си повече възможности да останат във връзка с близките си и да управляват бизнеса си безопасно.

До 30 април, бизнес клиентите на Теленор ще могат да се абонират за избрани дигитални услуги и приложения, като ще получат първите три месечни абонаментни такси безплатно. Предложението е валидно за услугите Интерактивно гласово меню, Виртуална телефонна централа, Хартии.online, Otpuski.com и Онлайн магазин.

От предложението могат да се възползват всички бизнес клиенти на Теленор, като сключат нов 12 или 24-месечен абонамент за услугите, които желаят да използват.

Сред услугите, които Теленор предлага за своите бизнес клиенти са Интерактивно гласово меню и Виртуална телефонна централа, които могат да подобрят дистанционното обслужване на клиенти по телефона. И двете услуги не изискват допълнителни разходи за поддръжка и могат да бъдат успешна крачка към дистанционното обслужване на клиенти. В този контекст, услугата Онлайн магазин на Теленор позволява бързото, лесно и сигурно стартиране на онлайн продажби.

За административните отдели на малкия и среден бизнес, полезни могат да са услугите Хартии.online и Otpuski.com. Първата позволява бързия и лесен обмен на фактури и счетоводни документи, без нужда от физически срещи между служителите. От своя страна Otpuski.com улеснява и автоматизира процесите по заявка и одобрение на отпуски от страна на служителите, като след изтичане на промо периода клиентите могат да се възползват от 50% отстъпка от месечната такса.

Бизнес клиентите на Теленор могат да се възползват и от безплатен пакет SMS, с който могат да изпращат съобщения до всички свои служители, включени в съответната група. Активацията на този пакет е възможна през бизнес портала на адрес https://business.telenor.bg.

Всички клиенти на Теленор пък могат да изпробват традиционната ни Великденска рецепта, която този път е за козунак. За целта ще са ви нужни четири цели яйца и един белтък за намазване, 160 гр. Захар, 260 мл. топло мляко, 2 пакетчета суха мая (по 7 гр. Всяко), 100 гр. Масло, 50 мл. олио, около 900 гр. брашно, 2 пакетчета ванилова захар, есенция от ром, есенция от бутер-ванилия и по желание кората на портокал и няколко парченца локум.

Първа стъпка- активира се маята с малко от прясното мляко+ брашно+ захар по 1с.л. Разбиват се яйцата със захарта, прибавя се малко от брашното, сипва се топлото мляко, ванилията, коричките и есенциите, разбива се с миксер, след това се сипва шупналата мая, половината мазнина и останалото брашно, като брашното се добавя на етапи за да се получи лепкаво тесто. Започва да се меси с ръце, като се прибавя по малко от останалата мазнина. Така, докато тя свърши. Оставя се да втасва 1 час. оформят се фитили, като всеки фитил се издърпва и усуква. Пожелание може да се сложи и плънка ( аз не сложих). Сплита се и пак втасва за около 1 час. Аз си помагах с фурната, като я включа да загрее на 50 градуса, изключвам я и пъхам козунака вътре да втасва, като го покривам с алуминиево фолио да не хваща коричка. Като удвои обема мажа с разбития белтък, поръсвам с навлажнена захар и слагам ликумче. Пека в загрята фурна на 150 градуса с вентилатор до готовност, проверява се с клечка. На дъното на фурната слагам купичка с вода за да не съхне козунака при печене.

Съобщение за медиите

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Сподели
Предишна страницаВиртуална кръчма за ценители
Следваща страницаКак да останете в безопасност онлайн по време на физическото дистанциране  
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.