Всяка седмица в периода от 5 юли до 1 септември 2019 г, в дните петък, събота и неделя, потребителите на мобилното приложение MyTelenor могат да участват в новата кампания „Дълги уикенди в приложението MyTelenor” и да спечелят пакети с допълнителни мегабайти за мобилен интернет.

Всички клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на оператора, които са инсталирали на своите смартфони най-новата версия на приложението MyTelenor и са се регистрирали в него, могат да участват в кампанията и да спечелят от общо 777 000 допълнителни пакета с МВ от по 500, 1000 или 3000 МВ. Желаещите да участват могат да го направят като влязат в приложението и изберат банера на кампанията, който ще ги отведе до карта, която трябва да „изтрият“ и веднага ще разберат дали печелят награда. Всеки потребител на MyTelenor може да участва по веднъж дневно и може да спечели до 12 награди за един номер за периода на кампанията.

Спечелените мегабайти представляват еднократни допълнителни пакети с национални MB, валидни за ползване в България и в роуминг в зона ЕС за период от 30 дни. След изчерпването на включените в пакетите МВ или изтичане на валидността, пакетите се деактивират автоматично.

Пълните условия на кампанията ще бъдат публикувани в приложението MyTelenor, както и на официалната страница на оператора, www.telenor.bg с началото на кампанията на 5 юли.

MyTelenor e безплатно приложение на Теленор за Android и iOS, което позволява на клиентите на оператора лесно и удобно да следят своето потребление и разходи, да заплащат своите месечни сметки и да презареждат предплатени карти, както и да активират различни услуги. Те могат също да проверяват фактурите си до шест месеца назад, да свалят подробна разпечатка на своето потребление, както и да открият най-близкия до тях магазин на Теленор.

Сподели
Предишна страницаFacebook, Instagram и WhatsApp отново са на пълни обороти
Следваща страница3D печат за растеж на човешка коса
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.