Устройствата дават възможност и за добавяне на multiSIM за още повече свобода и динамика

Теленор България предлага през целия октомври SAMSUNG Galaxy A52s и SAMSUNG Galaxy Watch4 с отстъпка. Всяко от двете умни устройства може да бъде закупено със сто лева по-малко от редовната му цена. До края на месеца всички клиенти могат да се сдобият със SAMSUNG Galaxy A52s 5G 128GB на лизинг за 16,99 лева на месец с план Тотал Макс 54,99, а със SAMSUNG Galaxy Watch4  за 23,89 лева на месец.

Допълнително преимущество за клиентите е и това, че смарт телефонът и умният часовник (LTE версия) са съвместими и могат да бъдат комбинирани много успешно с multiSIM услугата на оператора.

Със SAMSUNG Galaxy A52s и SAMSUNG Galaxy Watch4 клиентите на Теленор могат с лекота да навигират динамичното ежедневие и да са сигурни, че винаги ще бъдат свързани и на линия за важните неща.

multiSIM дава предимството да се използват основните параметри на предпочитания от клиента тарифен план като минути и мобилни данни, без необходимост използваните две устройства да бъдат в непосредствена близост. Това дава свобода на движение за динамичните хора, които разчитат на това да останат във връзка, дори когато телефонът не е с тях.

multiSIM е още една услуга в портфолиото на Теленор, която превръща оператора в предпочитан избор от страна на клиентите за покупка на смарт устройства. Теленор предлага богат избор от 5G устройства, а също така и редица услуги, които дават на потребителите допълнителна стойност и възможност за максимално удобство: „Oнлайн защита“, застраховка на устройство „Смартфон протект“ или замяна на старо устройство с по-нов модел и отстъпка от цената с „Върни и вземи“.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти, можете да откриете на сайта на оператора.

Сподели
Предишна страницаБез парола в Microsoft
Следваща страницаТеленор включва услугата Fun Call в приложението MyTelenor Bulgaria
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.