Теленор предлага смартфоните Samsung Galaxy A51 и Samsung Galaxy A71 със застраховка Смартфон протект с възможност за ползване на покритие без заплащане на застрахователни премии през първите шест последователни месеца. Предложението е валидно до 31 август за частни клиенти при закупуването или взимането на лизинг на някой от моделите, заедно със сключване на договор за мобилни услуги за план Тотал + за 24 месеца.

Застраховката на мобилни устройства Смартфон протект предлага на клиентите на оператора защита от непредвидени обстоятелства при използването на смартфона им. Тя се предлага в два варианта с различно покритие. Пакет „Смартфон протект“ покрива случайна повреда (например счупване на екрана), умишлена, злонамерена повреда, причинена от някой друг, а пакет „Смартфон протект +“ включва и кражба, била тя – грабеж, взлом или джебчийство.

Застрахователната полица може да бъде сключена в момента на покупка или вземане на лизинг на устройството или до 7 дни след това, а избраният застрахователен пакет не може да бъде променян. Полицата може да бъде прекратена по всяко време, без дължими неустойки. Подробна информация за размерите на месечните премии и самоучастия, устройствата, за които се предлага застраховка и съответните условия на застрахователните продукти е публикувана на официалната страница на компанията, както и в магазините на Теленор. Застраховката е продукт на Chubb European Group SE, а Теленор я предлага в качеството си на застрахователeн агент на компанията.

Samsung Galaxy A51 е със Super AMOLED FHD+ Infinity-O екран с диагонал от 6.5 инча, който няма рамки и е със съотношение на страните 20:9, което го прави по-удобен при мултитаскинг. Четворната му камера включва 48MP основна камера, 12MP ултраширокоъгълна камера, 5MP макро обектив и 5MP сензор за дълбочина. Устройството разполага с осемядрен процесор Exynos 9611, 4GB RAM и 128GB вътрешна памет, която може да се увеличи с допълнителна microSD карта.

Samsung Galaxy A71 разполага със Super AMOLED Plus FHD+ Infinity-O екран за още по-ярки цветове, чийто диагонал е 6.7 инча. Неговата четворна камера е с 64MP основна камера, 12MP ултраширокоъгълна камера, 5MP макро обектив и 5MP сензор за дълбочина. Процесорът му е Snapdragon 730G с 6GB RAM и 128GB вътрешна памет, която също може да бъде допълнена с microSD карта.

И двата модела имат 3.5 мм. жак за слушалки, като софтуерът е Android 10 с One UI интерфейс. Той улеснява работата със смартфоните, като основните елементи са така разположени, че да се достигат удобно при използване с една ръка.

Теленор предлага Samsung Galaxy A51 на цена от 289,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 51.99 или на лизинг за 15,59 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план. Samsung Galaxy A71 от Теленор е на цена от 389,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 51.99 или на лизинг за 21,59 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Сподели
Предишна страницаКръвен тест открива рак до четири години преди появата на симптомите
Следваща страницаПодводните станции на бъдещето
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.