Теленор предлага новия Huawei P30 Lite Dual в своите търговски обекти, както и в магазините на официалните си партньори и чрез онлайн магазина Купи Онлайн.

Huawei P30 Lite Dual е с 6.15-инчов LCD дисплей и резолюция 2312×1080 пиксела и притежава тройна камера, с основна камера с 48MP сензор, широкоъгълна камера с 8MP сензор и 2MP телефото камера. Предната камера е с 24MP сензор.

Смартфонът работи с осемядрен процесор Kirin 710, 4GB RAM и Android 9.0 и разполага с 128GB вътрешна памет. Батерията му е с капацитет 3340 mAh, като поддържа бързо зареждане и има 3,5 мм жак за слушалки.

Теленор предлага Huawei P30 Lite Dual за частни клиенти на цена от 419,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за абонаментния план Тотал 49.99 или на лизинг за 19,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

При покупка на устройството с двугодишен договор за мобилни услуги в брой или на лизинг от 3 май до 27 май 2019 г., Теленор ще подари и мобилни аксесоари на обща стойност до 30 лв.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

Сподели
Предишна страницаПерсонализирани смарт очила
Следваща страницаASUS представя обновената си линия ROG гейминг лаптопи
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.