Лаптопите могат да бъдат закупени с тарифни планове Интернет+ и Интернет Макс, които позволяват на клиентите напълно свободно да работят и да се забавляват онлайн навсякъде и по всяко време

 

 

Теленор България предлага на своите клиенти избор от четири модела лаптопи – ACER Swift 3 14 Silver, HP Pavilion 15.6 Silver, LENOVO ThinkPad L14 Black, LENOVO IdeaPad 3 15.6 Grey на преференциална цена.

 

През целия месец юли или до изчерпване на количествата, устройствата ще могат да бъдат закупени при преференциални условия. До 100 лева по-малко ще струва всеки един от моделите, като отстъпката важи както за покупка в брой, така и при изплащане на лизинг.

 

От изгодното предложение могат да се възползват частни и бизнес клиенти на Теленор, които сключат 24-месечен договор с план Интернет Макс или Интернет+ с месечен абонамент 20,99 лева или по-висок.

 

План Интернет Макс е с неограничени национални МВ, а планове Интернет+ предлагат до 40 000 национални MB, като в зависимост от плана, те включват и дигитални услуги за 12 или 24 месеца от договора. Клиентите могат да избират между допълнителни дигитални услуги като HBO GO, Kapital, Deezer, Bookmate.

 

Клиентите на планове Интернет Макс и Интернет+ могат да вземат услугата Онлайн защита с три месеца тестов период без допълнително заплащане, ако до момента не са се възползвали от нея. Онлайн защита предоставя лесен начин на клиентите да защитят себе си и близките си и не изисква инсталиране на допълнителен софтуер. Услугата е част от дългосрочните усилия на Теленор да осигури по-безопасен интернет за своите клиенти.