Корпоративните клиенти на Теленор, които изберат новите абонаментни планове Резерв Про, ще разполагат с до 5000 минути за разговори към всички национални мрежи и за международни разговори към Зона 1, както и с до 10 000 MB за мобилен интернет на максимална скорост на месец. Освен това, те ще могат да се възползват от неограничени разговори в група.

ВИЖ ОЩЕ: Ревю на Samsung Galaxy Note Edge

При избор на договор за 24 месеца абонатите на Резер Про ще получат допълнително от 20 до 500 включени минути за разговори към международна Зона 2 и роуминг в ЕС, както от 20 до 500 SMS в мрежата на Теленор. Потребителите ще разполагат също така с Резерв от национални минути и мегабайти, с които да посрещнат случаите на увеличено потребление, за да намалят риска от по-високи месечни сметки.

Абонаментните планове Резерв Про са специално разработени за малки фирми с цел да оптимизират разходите си за телекомуникационни услуги. Например, клиентите на новия Резерв Про 12.99 с месечна такса от само 12,99 лв. без ДДС ще разполагат с 230 минути за национални и международни разговори до Зона 1, както и с 400 MB за мобилен интернет на максимална скорост. Те ще могат да се възползват също така от неограничени разговори в бизнес-групата и Резерв от 230 национални минути и 400 MB, валидни за срок от 24 месеца.

Бизнес-клиентите, които изберат абонаментен план Резерв Про 60.99, ще могат да се възползват от 5000 минути за разговори към всички национални мрежи и номера от Зона 1, както и от 10 000 MB за мобилен интернет на максимална скорост, неограничени разговори в група и Резерв от още 5000 национални минути и 10 000 MB мобилен интернет на цена от 60,99 лв. на месец без ДДС.

Посочените абонаментни планове Резерв Про са валидни при подписване на двугодишен договор за нови клиенти на оператора, както и за настоящи абонати при подписване на нов договор.

Повече информация за новите тарифни планове на Теленор за корпоративни клиенти е налична на официалния уебсайт на оператора www.telenor.bg, чрез запитване до съответния търговски представител или обаждане до 123, както и във всички магазини на компанията и официалните партньори