Най-новата версия на мобилното приложение MyTelenor предлага изцяло обновени разплащания с дебитна или кредитна карта. Клиентите на Теленор могат лесно, бързо и удобно да платят своята сметка, сметката на друг клиентски номер или да заредят номер, използващ предплатените услуги на оператора.

При плащане, потребителите могат да изберат да запазят картата, с която плащат, така че да могат да я използват отново за следващи плащания. Клиентите, които изберат да запазят данните за картата си, получават и възможност за автоматично плащане на месечната им сметка през приложението. Всички потребители имат достъп до пълната история на своите успешни и неуспешни плащания в секция „История“.

Потребителите на MyTelenor могат също лесно да платят сметката на друг клиентски номер, както и да открият клиентския номер на свои приятели и роднини. За целта те трябва да въведат телефонния номер и рождената дата на титуляра по съответния договор. MyTelenor позволява запазването и именуването на клиентски номера за по-лесни последващи плащания.

Картовите плащания в MyTelenor са възможни с карти Visa и Mastercard. Всички нови опции за разплащане са достъпни през меню „Плащания“ в приложението MyTelenor версия 2.6.0.

MyTelenor e безплатно приложение на Теленор за Android и iOS, което позволява на клиентите на оператора лесно и удобно да следят своето потребление и разходи, да заплащат своите месечни сметки и да активират различни услуги. Те могат също да проверяват фактурите си до шест месеца назад, да свалят като PDF подробна разпечатка на своето потребление, както и да открият най-близкия до тях магазин на Теленор, както и други услуги.

Повече информация е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

Сподели
Предишна страницаДо 10 пъти повече мегабайти със Smart плановете от VIVACOM  
Следваща страницаИзвънземни органични съединения
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.