Посетители на избрани магазини на Теленор в девет града на страната ще могат да посетят премиерните прожекции на епизодите от новия сезон на хитовия сериал „Игра на тронове“ на HBO и да спечелят стотици тематични награди.

От 21 април до 25 юни, посетителите на избрани магазини на Теленор в София, Велико Търново, Пловдив, Благоевград, Стара Загора, Русе, Плевен, Варна и Бургас ще могат да получат покана за премиера на епизод от сериала в техния град или някоя от другите тематични награди.

Достатъчно е да посетят магазина на оператора на определената дата, да направят своя снимка с промо-екипа на Теленор и да я публикуват като коментар под съответния пост за техния град на официалната страница на Теленор във Фейсбук. Наградите ще бъдат разпределени със специална томбола сред участниците в играта от всеки град.

Точният график на промоцията, списъкът на участващите магазини на Теленор, датите на теглене на наградите и пълните правила за участие ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на оператора.

Теленор припомня, че всички частни клиенти на Теленор, които активират допълнителен пакет за достъп до HBO GO, ще могат да ползват услугата безплатно до 31 май. Потребителите, активирали допълнителен пакет HBO GO, ще имат безплатен достъп до цялото съдържание на услугата, включително и дългоочаквания нов сезон на „Игра на тронове“.