Теленор и Sony представиха днес смартфона Sony Xperia 1, който вече се предлага в търговските обекти на оператора, както и в магазините на официалните партньори и чрез интернет магазина Купи онлайн.

 

Sony Xperia 1 е с 6.5-инчов CinemaWide дисплей със съотношение 21:9, 4K резолюция и HDR OLED панел. На гърба му има система от три камери с 12MP основна камера, 12MP ултра-широка камера и 12MP камера с телефото обектив, която предлага двоен оптичен зуум. Устройството предлага първия в света Eye AF (автоматичен фокус), интегриран в смартфон, който настройва прецизен фокус точно на нивото на очите и осигурява продължително снимане с до 10 кадъра в секунда с AF/AE проследяване (Auto Focus и Auto Exposure) за прецизен фокус и оптимална експозиция.

 

Смартфонът е с осемядрен процесор Snapdragon 855, 6GB RAM и 128GB вътрешна памет. Батерията му е с капацитет 3330 mAh, като поддържа технология за адаптивно зареждане Xperia.

 

Xperia 1 поддържа Cinema Pro режим с технология CineAlta за записване на видеоклипове в киноформат 21:9, както и възможност за клипове със супер забавен каданс с 960 кадъра в секунда. Устройството предлага още Dolby Atmos звук и усъвършенствани възможности за мултитаскинг.

 

Теленор предлага Sony Xperia 1 в черен цвят на цена от 1349.99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за Тотал+ 49.99. Устройството може да бъде получено на лизинг за 70,59 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

 

Пълна информация за това предложение на Теленор, включително и за условията на допълнителния лизинг, е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

Сподели
Предишна страницаКои са възможните алтернативни охладители
Следваща страницаПет предимства на сайтовете за залози пред физическите казина
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.