Oфертата е валидна през целия август

 

Теленор България предоставя на своите клиенти специална оферта при закупуване на 5G смартфони марка Xiaomi. Предложението важи от 1 до 31 август 2021 година.

При покупка на телефон  Xiaomi Redmi Note 10 5G, Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Xiaomi Mi 11i или Xiaomi Mi 11 с двугодишен тарифен план Тотал+ с месечна такса от или над 36.99 лв., потребителите ще се сдобият и с фитнес гривна Xiaomi Mi Smart Band 5, която е част от комплекта.

Освен това възползвалите се ще получат и ваучер с 50% отстъпка за пречиствател за въздух Xiaomi Air Purifier и робот прахосмукачка Mi Robot Vacuum. Тази отстъпка може да бъде използвана до 30 септември 2021 г. в магазините на Теленор.

Флагманите на Xiaomi разполагат с висококачествени камери, които гарантират създаването на контрастни и ясни снимки във всеки момент от деня.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Теленор България продължава да предлага на клиентите си оферти, които да направят лятото още по-незабравимо. А всеки потребител на онлайн приложението MyTelenor Bulgaria може да управлява онлайн всичко, свързано с дигиталния живот – добавяне и управление на повече дигитални услуги и още много други.

 

Сподели
Предишна страницаНови технологии при ваксините
Следваща страницаSearch Atlas показва различия в резултатите на Google
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.