Клиентите на оператора могат да се възползват от изгодната оферта през месец август

Теленор България предлага на своите клиенти атрактивната лизингова цена от 9.99 лв. на месец за избрани телефони. Офертата важи в периода от 1 до 31 август 2021 година.

Всички частни и бизнес клиенти могат да се сдобият с един от 5G смартфоните, при избор на двугодишен тарифен план Тотал+ с месечна такса от или над 36.99 лв.

Промоционалните условия са валидни за 5G моделите Samsung Galaxy A22, Realme 8, Motorola Moto G 50. По този начин операторът дава възможност на всички свои клиенти да се възползват от скоростта на 5G мрежата, осигуряваща първокласно преживяване и ултра бързо споделяне и изтегляне на данни.

Samsung Galaxy A22 се отличава с 6.6 инчов Infinity-V дисплей, гарантиращ кристална картина, мощна батерия с капацитет 5000 мАh и тройна камера, с която всеки момент може да бъде уловен от различна гледна точка.

Моделът Realme 8 разполага с 6,4 инчов Super AMOLED дисплей, четворна камера с 64 MP и разделителна способност 1800 х 2400.

Смартфонът Motorola Moto G 50 е с размери 164.9 x 74.9 x 9 мм и тегло 192 грама и дисплей IPS LCD с големина 6.5 инча, създаващ уникално преживяване.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Теленор България продължава да предлага на клиентите си оферти, които да направят лятото още по-незабравимо. А всеки потребител на онлайн приложението MyTelenor Bulgaria може да управлява онлайн всичко, свързано с дигиталния живот – преподписване на договор, добавяне и управление на повече дигитални услуги и още много други.

 

 

Сподели
Предишна страницаSamsung с разтегателен OLED екран
Следваща страницаПравим огледи на недвижими имоти чрез виртуална реалност
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.