Теленор България обявява предварителните поръчки на двата ексклузивни модела на SAMSUNG – Galaxy Z Flip3 и Z Fold3. Те стартираха на      11.08 в 18:00 часа и продължават до 26.08 в 23:59 ч.

Флагшип моделите на SAMSUNG клиенти на Теленор ще могат да закупят с 200 лева по-малко от стандартната цена на устройствата при сключване на договор с план Тотал+ по избор. Тези условия ще бъдат валидни до официалния старт на продажбите им на българския пазар от Теленор, който е определен за 27 август. Клиентите, които върнат старо устройство от серията Galaxy Note/Fold/Flip, ще получат и допълнителни 200 лева отстъпка, както и отстъпка в размер на стойността, на която е оценено върнатото устройство по програмата „Върни и вземи“.

Услугата „Върни и вземи“ е част от усилията на Теленор за отговорно отношение към природата и справяне с отпадъците. Чрез нея клиентите на оператора получават възможност да върнат старите си устройства и да получат ваучер за отстъпка при покупка на продукти от Теленор. Компанията работи с партньори в сферата на рециклирането, които гарантират, че всяка част от старите устройства се използва оптимално, за да остане в употреба, вместо да бъде изхвърлена.

Всеки клиент, който закупи SAMSUNG Galaxy Z Fold3, автоматично получава и SAMSUNG Note Pack в комплекта. Той съдържа Flip Cover + S Pen + 25W зарядно устройство, като всичко това е опаковано в специална кутия за истинско премиум изживяване.

Клиентите на оператора имат възможност да избират от няколко вълнуващи цвята от      моделите. Galaxy Z Flip3 се предлага в мистично черно, лавандула, зелено, ванилия, а Galaxy Z Fold3 може да бъде закупен в мистично черно, мистично зелено и мистично сребърно.