Има много информация за следващия iPhone, който се очаква да бъде представен от Apple тази вечер. Сега обаче покрай iOS 11 разбираме и някои неща за следващия Apple Watch. LTE е едно от тях.

Откритието не е кой знае каква изненада. От известно време слушаме за носимото устройство на ябълките, което ще е с вграден LTE. Също така се говори, че компанията ще пусне две версии – една с LTE и една без. Ако това е вярно, устройството, поддържащо LTE, няма нужда да бъде свързано и да е в непосредствена близост до iPhone, за да осъществява повиквания.

Снимката по-горе е от изтеклия фърмуер, която ни показва Apple Watch и ни разкрива някои подробности, които сочат към LTE връзка (клетъчни индикатори на екрана). Освен това устройството ще споделя един и същ телефонен номер с iPhone-а ви. Тоест сметката ви ще идва на едно място.

Различното може би е червеното на часовника. Самото устройство ще е с почти същия дизайн като този на своите предшественици. Така че, ако някой реши да смени часовника, може да си използва наличните каишки.

Ще разберем повече подробност тази вечер, когато часовникът бъде представен.