Облачните услуги вече не са една или две, но Bittorrent Sync Pro може да се окаже точно тази, която търсите. От доста време Bittorrent разработвата своята платформа и от съвсем скоро тя вече е онлайн и то не като бета, а като готова за работа дори с бизнес клиенти. Тя се отличава с това, че е много удобна, когато говорим за екипна работа и най-вече с това, че е бърза. За да сме точни, от Bittorrent казват, че е до 16 пъти по-бърза от останалите.

Виж още: Ревю на Apple iPad mini 3

Sync 2.0 ви позволява да споделяте папки, записани на вашия компютър,  с помощта на интернет връзки, но това не е всичко, защото услугата идва с асортимент от още нови функции. Те включват възможността за свързване на всички ваши устройства (компютри, телефони и таблети), използващи един акаунт. Така може да споделяте папки от което и да е от тези свързани устройства. Освен това имате възможност да предоставите достъп на даден потребител до папките ви само веднъж, като така той ще може да влиза по-късно без проблем.

Bittorrent Sync Pro версията също така ви позволява достъп до всички папки във всичките ви свързани устройства, определяне на други хора като „собственици“ на дадени папки и акаунтът ви да е в режим „Синхронизиран“, което му позволява да съхранява и актуализира съдържанието, без да ви се налага вие да го правите ръчно. Bittorrent Sync Pro версията струва 39,99 долара на година.

https://www.youtube.com/watch?v=-T_uV2giecI