Galaxy Note10 и Note10+ предлагат мощни инструменти, предназначени да помагат на потребителите да разгърнат своята креативност и да бъдат по-продуктивни. Сега с нова софтуерна актуализация, която вече е налична и за България, Samsung Electronics ще добави много от своите иновации – включително функции като AR Doodle, вграден видео редактор и Windows интеграция – към смартфоните Galaxy S10e, S10 иS10+.

След като потребителите на Galaxy S10 изтеглят и инсталират новия ъпдейт, те ще забележат, че камерата на техния смартфон е станала още по-мощна. Актуализацията разширява функциите на нощния режим на камерата, така че той вече се поддържа и от предната (селфи) камера, като дава на потребителите повече свобода да правят ярки снимки на тъмно. Ъпдейтът също така предоставя подобрена видео стабилизация, както и динамичните функции на Galaxy Note10 като AR Doodle и Live focus video recording. Първата позволява на потребителите да добавят към видеоклиповете си още забавление, рисунки и съобщения с добавена реалност, докато втората да прилагат боке ефекти (включително Blur, Big circle, Color Point и Glitch) към видеоклипове, записани с предната или задната камера.

Всеки път, когато потребителите на Galaxy S10 заснемат запомнящ се клип, новият видео редактор на камерата, достъпен от галерията на смартфона, предлага всички инструменти, които могат да го превърнат във видео, достойно за споделяне. Тази универсална функция прави професионалното редактиране на видеоклипове лесно посредством прости инструменти за рязане на клипове, монтаж, регулиране на скоростта на възпроизвеждане и още. Можете дори да използвате функцията за добавяне на субтитри и фонова музика към клиповете, за да направите съдържанието си още по-уникално.

Софтуерната актуализация добавя и поддръжка на Samsung DeX за персонален компютър. След като потребителите изтеглят приложението от SamsungDeX.com, те ще могат да стартират Samsung DeX на своя компютър или Mac просто като свържат своя Galaxy S10 към компютъра си чрез USB кабел. Добавена е и връзка към поддръжката на Windows, което означава, че потребителите на Galaxy S10 ще могат да свързват безжично телефона си към своя компютър с Windows 10 и лесно да преглеждат съдържанието му, да изпращат и получават съобщения, както и да синхронизират скорошни снимки директно от компютъра си.

Приложенията, на които потребителите на Galaxy S10 разчитат всеки ден, включително Съобщения и Samsung Pass, също са направени по-универсални и удобни. Сега Samsung Pass е опростен, позволявайки на потребителите на Galaxy S10 да се възползват от усъвършенстваните биометрични технологии на своето устройство, за да достъпват приложения и уебсайтове бързо и сигурно. В приложението Съобщения новите икони за добавяне на снимки и видеоклипове са позиционирани вляво от текстовия прозорец, за да предлагат на потребителите лесен достъп до необходимите им файлове.

Както обясни ДжиянгМун (Jiyoung Mun), инженер в Мобилния отдел за научноизследователска дейност на Samsung Electronics, актуализацията на Galaxy S10 отразява отговорността на Samsung да предложи на повече потребители достъп до изключителни иновации. „В Samsung Electronics непрекъснато проучваме начините да предложим на потребителите на Galaxy устройства най-доброто възможно преживяване със смартфона и този ъпдейт на софтуера е отражение на тази наша отговорност“, каза Мун.

 

 

 

Сподели
Предишна страницаTenda PH6 – Powerline адаптер за домашна или офисна мрежа със скорост 1Gbps (Ревю)
Следваща страницаИзненада от Microsoft
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.