Време беше и за нови снимки на iPhone 7 Plus. По-големият брат на 4.7-инчовия смартфон от Apple трябва да се появи през септември и вече изглежда много интересен. Слуховете сочат към двойна основна камера с два сензора по 12 мегапиксела, липсващ аудио жак и още нещо – т.нар. Smart Connector. Не е ясно каква ще е неговата функция, но и съществуването му не е сигурно. Данни сочат, че Apple са експериментирали с технологията, след което са я изоставили.

Въпреки това, на най-новите снимки, показващи iPhone 7 Plus, Smart Connector се вижда. Той се намира в долната част на задния панел и представлява три метални пина, към които е възможно да се свързва аксесоар – дали това ще е хардуерна клавиатура, нов тип калъф с вградена батерия или нещо друго.

Освен това, ако се загледате в снимката на страничната част на iPhone 7 Plus по-долу, ще видите нещо учудващо – над аудио бутоните не се вижда бутон за спиране на звука… Точно така – възможно е Apple да премахнат и него, колкото и невероятно да звучи това. Може би новата версия на Control Center при iOS 10 ще дава достатъчен контрол над звука и такъв хардуерен бутон вече не е нужен? Въпреки всичките слухове, ще разберем повече едва в началото на септември, когато Apple трябва да представи новите си смартфони.

apple-iphone-7-plus-leak-side