Ако помните, преди време в интернет се въртяха слухове, че iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще дойдат в два нови цвята – Deep Blue и Space Black, вторият от които да замени Space Gray. Ако обаче вярваме на най-новите снимки, показващи напълно сглобени единици, това няма да се случи.

MacityNet споделят изображенията, на които се виждат сглобени и опаковани, вероятно dummy бройки от линията на iPhone 7. На тях виждате по-голямата камера и различния дизайн на лентите за антената. Другото, което се предполага, че е видимо, е сбор от всички налични цветове. На снимките обаче виждаме само стандартните до сега Silver, Space Gray, Gold и Rose Gold. Няма нищо Space Black, нито по-интересно звучащия Deep Blue.

apple-iphone-7-colours-leak-2

Друго, което се вижда от снимката по-горе, е това, че отново виждаме копчето за изключване на звука. Говореше се, че такова няма да има, защото една изтекла снимка го показваше. Във видеото, което изтече днес обаче, както и на тези нови снимки ясно се вижда, че такъв бутон присъства. Съдбата му, както и на Smart Connector, не е напълно ясна…