Теленор България ще зарадва всички ученици и техните родители със специална оферта от до 30% по-ниска цена на разнообразни устройства и сматджаджи през целия септември.

Учебната година ще стартира още по-добре с моделите на iPhone 12. От днес до края на месеца, във всички магазини на Теленор, както и онлайн, потребителите могат да открият iPhone 12 Pro с до 200 лева отстъпка и iPhone 12 Mini с до 100 лева отстъпка от цената в брой или на лизинг. Само в онлайн магазина на Теленор са налични и iPhone 12 и iPhone 12 Pro Max с до 150 лева отстъпка от цената в брой. Apple феновете ще могат да закупят и APPLE AirPods 2nd Gen с 40 лева отстъпка.

Със значително намалени цени през септември ще се продават още над 10 устройства от брандовете Samsung, Xiaomi, Nokia, TCL и други. Така например, Xiaomi Redmi 9T 64GB ще бъде предлаган на цена 4,99 с тарифен план Тотал+ 36,99. Отстъпка ще има и при различни модели таблети и смарт аксесоари, включително таблетът Huawei Mediapad T10 на цена от 2,99 на месец с план Интернет+ 25,99 и спортният часовник Fitbit Versa 2, който клиентите на Теленор ще могат да намерят на атрактивната цена от 10,59 на месец.

До края на септември Теленор ще зарадва родители и деца и специална онлайн оферта при покупката на всички MyKi устройства с план Junior 12.99. Клиентите могат да вземат в комплект с тях и слушалки, избирайки между два цвята – син и розов.

 

Сподели
Предишна страницаGenesis HOLM 320 RGB White вече е факт
Следваща страницаПетият океан на Земята е потвърден
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.