https://www.youtube.com/watch?v=_fLl-DMzxrk

Както вече знаете, чакаме излизането на сериала, вдъхновен от „Специален доклад“ (Minority Report) – продукцията на Стивън Спилбърг отпреди 2002 г. с Том Круз. Вече можете да гледате трейлъра, като телевизионното шоу „Minority Report“ ще бъде с премиера някъде през есента.

Както се вижда от трейлъра, действието ще се развива 10 години след случилото се във филма, тоест след прекратяването на проекта Precrime. Старк Сандс ще влезе в ролята на един от двамата близнаци – момчетата, които виждаха в бъдещето и бяха в сърцето на програмата за предотвратяване на престъпления. Тук той вече е пораснал и се опитва да води нормален живот, но продължава да вижда убийства и смърт. Точно затова решава, че ще опита да ги предотвратява, но нещо не му се получава. Какво още ще се случи в „Minority Report“, предстои да разберем.

Не е ясно колко успешен ще бъде този сериал. Малко продукции, вдъхновени от оригинални филми, се получават. Тук има един фактор, който може би ще вдъхне доверие на някои хора – създател е Марк Милод, режисьор на доста епизоди от „Антураж“ (Entourage), а изпълнителен продуцент и сценарист е Макс Боренщайн, който написа сценария за успешната „Годзила“ (Godzilla) от миналата година.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS