Секс роботите могат да са не само обекти за доставяне на удоволствие. Това е и идеята на главния изпълнителен директор на RealDoll Мат Макмулън, който създаде проекта Realbotix. Целта е в секс роботите RealDoll да се въведат основни елементи за обратна връзка, които да ги трансформират от манекени към андроиди, които да могат да изпълняват команди и устно да отговарят на техните собственици.

Тази линия от модели ще бъде оборудвана с аниматронична глава, която да може да предизвиква потребителите чрез мигане и отваряне на устата по начин, който да въздейства върху тях. Планира се и създаването на мобилно приложение и шлем за виртуална реалност. Куклите ще могат да изпращат сигнали при взаимодействие с тях, които да могат да бъдат интерпретирани и във виртуалната реалност.

Начинанието е изключително сложно, тъй като компанията си е поставила много високи цели. В момента текущите разработки позволяват въвеждането на примитивни възможности за разговор при тези кукли, като те са доста далеч от нивото на разговор с човешко същество.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS