Продукцията на HBO „Игра на тронове“ (Game of Thrones) е към своя край и студиото няма да се бави. Само седмица след последния епизод от тазгодишния сезон по телевизията ще тръгне втори сезон на култовия криминален сериал „Истински детектив“ (True Detective).

Както знаете, в новите епизоди няма да видим Матю МакКонахи и Уди Харелсън. Форматът на продукцията е тип сериал, чиито сезони са коренно различни истории с нови персонажи и действие. Героите този път ще бъдат изиграни от Винс Вон, Колин Фарел, Рейчъл МакАдамс и Тейлър Кич (на снимката по-горе). HBO вече разкриха някои допълнителни подробности за сериала и историята в този сезон. Вижте за какво става въпрос:


Странно убийство събира трима служители на реда и персонаж, който е направил състояние незаконно, всеки от които трябва да се оправи в мрежа от конспирация и предателство насред обгорени калифорнийски пейзажи, когато „Истински детектив“ се завърне със своя осем-епизоден втори сезон в неделя, 21-ви юни. Следващите епизоди ще последват всяка една неделя по същото време, само по HBO.


Тук тримата полицаи са съответно Рей Велкоро (Колин Фарел) – детектив, който е разкъсан между корумпираните си колеги и мафиотския бос, който го контролира; Ани Безерайд (Рейчъл МакАдамс) – шериф с безкомпромисна етика и Пол Уудруф (Тейлър Кич) – военен ветеран, който работи като патрулиращ полицай на мотор. Четвъртият главен персонаж е Франк Семион (Винс Вон), играещ предприемач, забогатял извън пределите на закона, който обаче изпитва трудности да започне начисто.

Първи епизод от втори сезон ще се казва „The Western Book of the Dead“ и ще представи началото на историята, а именно  изчезването на административен служител, което проваля доходоносна схема и налага разследване. Следващият епизод е със заглавието „Night Finds You“. Въпреки че създателят Ник Пизолато спомена, че този сезон на „Истински детектив“ няма да има тъмна и окултна история като предишния, имената на епизодите говорят друго. Все пак ще разберем най-рано на 21-ви юни. Вижте и един кратък тийзър, защото HBO така и не искат да ни дадат повече:

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS