han-solo-with-blaster

Вчера на официалния сайт на „Междузвездни войни“ (Star Wars) се появи информация за нова продукция от филмите в поредицата, които няма да са част от основната история. Така наречените „Anthology films“, от които първият ще е Rogue One, ще разказват историята на различни персонажи от вселената на Star Wars. Е, следващият такъв ще дойде през 2018 година и ще разкаже историята на младия Хан Соло и как той се е захванал с дейността на контрабандист.

Филмът за Хан Соло ще последва тазгодишния „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда“ (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens), „Star Wars Anthology: Rogue One“, който чакаме в края на 2016 година и втория епизод от новата трилогия през 2017-та. По-интересното е може би да разберете кой ще режисира продукцията. Това ще е успешното дуо режисьори Фил Лорд и Кристофър Милър, които работиха по „Lego: Филмът“ (The Lego Movie). Техните лични думи по случая са, че много се радват, тъй като обичат Star Wars и ще направят всичко възможно да зарадват феновете на оригиналната трилогия.

Сценарият за Хан Соло Anthology филмът пък е вече написан. Той е дело на легендарния Лорънс Касдан и неговия син Джон Касдан. Всичко това предполага, че можем да очакваме наистина добър филм. Все още обаче няма информация кой ще видим на лентата и кога точно ще се развива действието. Ще чакаме!

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS