Ревю на Sony Xperia Z4 Tablet

0

Камера

Със своята 8.1MP основна камера с Exmor RS сензор и 5.1MP предна, която е със същия сензор, Xperia Z4 Tablet е един от таблетите с най-добро представяне, които съм ползвал. На всички е ясно, че тези джаджи не са добри фотографи и това е нормално. Никой не очаква да обикаляте наоколо с тази плочка и да правите снимки. Това е причината да не се залага особено много на този компонент, но след като Xperia Z4 Tablet не е много евтин, е добре, че все пак ще имате хубава камера.

Sony Xperia Z4 Tablet Picture

Отваряйки камерата ще видите, че интерфейсът е абсолютно идентичен като при телефоните. Почти не може да се намери сериозна разлика, а още по-хубавото е, че имате няколко вградени режима за снимане, плюс ръчен. Това сигурно е един от малкото таблети с подобен режим, което още повече поражда интерес в мен, кой ще седне да настройва ръчно камерата на своя 10.1-инчов таблет. И все пак, за някои от вас ще е важно, че го има и вероятно ще се ползва, тъй че адмирации към Sony, че дори в този клас устройства дават толкова свобода.

Що се отнася до качеството, тук нещата очаквано не са на нивото на телефоните, но снимките са едни от най-добрите, които съм виждал да прави таблет. Те имат приятни и сравнително точни цветове, не са прекалено сатурирани и ако не приближавате, няма да забележите недостатъци. Типично за един таблет, кадрите са малко по-изострени и се вижда как софтуерът компенсира по-слабите черти на хардуера, но дори и така ще може да направите доста добри фотографии.