Един от най-известните режисьори на научнофантастични късометражни филми в момента Хасраф Дулул (HaZ) най-накрая ще работи по свой собствен пълнометражен филм. HaZ стана известен с „Project Kronos“, който се появи преди около две години във Vimeo и разказваше историята на първата човешка мисия в дълбокия космос и срещата ни с някаква различна форма на живот.

Оттогава HaZ работи неуморно по различни проекти, но е споменавал, че крайната му цел е да представи свой собствен пълнометражен филм. Ето, че такъв вече се задава в лицето на „Origins Unknown“, чийто трейлър можете да видите по-горе. Това е продукция, която Дулул се надява да е готова за представяне през 2016 година, като вече е спечелил доверието на студио Parkgate Entertainment.

Историята ще разкаже мисията на един човек до Марс, където хората са открили странен обект. С помощта на изкуствения интелект RAINN, пратеникът ни до Червената планета ще трябва да разбере с какво точно си имаме работа.

След огромното количество филми в последно време определено, които не са нищо особено, имаме нужда от нещо различно, още повече в един толкова необятен жанр като научната фантастика. Много хора имат доверие на Хасраф Дулул и смятат, че той ще представи наистина добър филм. Е, ще почакаме до април 2016 година и ще разберем.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS