Galaxy Note 5 Galaxy S6 Edge Plus

Galaxy Note 5 и Galaxy S6 Edge Plus са на прага да бъдат представени. На 13 август ще станем свидетели на голямото събитие, където корейците ще покажат своите два нови фаблета, които обикновено носят повече интересни неща дори от „S“ серията. За разлика от предни години, в които сме виждали само нов Note модел, тази ще дебютира и по-голямата версия на Galaxy S6 Edge.

Това пред вас е и първата официална снимка, която имаме до момента. През последните седмици се изговори много и за двата телефона и видяхме много снимки, които не бяха особено детайлни и точни. За тази се твърди, че е официална снимка за пресата, която по една или друга причина отново изтече дни преди премиерата и за това трябва да благодарим на @evleaks

Според него Note 5 ще има 5.66-инчов дисплей с резолюция от 2560 x 1440 пиксела. Под капака имаме Exynos 7420 чипсет, 4GB RAM и 32GB вътрешна памет. За фотографите от Samsung са подготвили 16 МР основна камера и 5 МР предна. Следвайки новата визия на корейците, металната рамка и стъклото идват със своите ограничения, така че и тук няма да имаме слот за microSD, а корпусът ще е капсулован и батерията няма да може да се маха.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS