ПРОФИ КРЕДИТ България има за цел непрестанно да се развива и да предлага на своите клиенти бързи кредити онлайн с удобни месечни вноски. Но пред екипа ни бе поставена задачата не само да помогнем на клиентите да получат пари на заем, но и да дадем възможност на активните хора в онлайн пространството да спечелят допълнителен доход. Затова се радваме, че можем да Ви представим обновената Партньорска програма на ПРОФИ КРЕДИТ България.

Ако стe блогър, влогър, млад предприемач, инфлуенсър или се занимавате с друга онлайн дейност, притежавайки лично онлайн пространство – уеб сайт, видео канал, а защо не дори и силно развити профили в социалните мрежи, значи можете да се възползвате от нашето предложение. Спечелете пари, докато развивате личните си мрежи или персонален бизнес с нашата афилиейт програма!

Какво е афилиейт?

Афилиейт (Affiliate) програмите са отличен начин за партньорство и печелене на допълнителен доход. При този вид програми, на практика препращате потенциални клиенти на партньорски продукти или услуги от своя сайт, а в замяна на това получавате комисионна, разбира се. Това означава, че колкото повече продажби на продукт или услуга сте генерирали за своя партньор, толкова по-голяма комисионна ще получите. Логично, нали?

Как се осъществява партньорството?

Ние Ви предоставяме всички необходими материали, от които имате нужда. Това включва:

  • изготвени банери за реклами – ако искате да ги приложите като визуални материали на сайта Ви;

  • линкове към официалния ни сайт или лендинг страница, ако сме подготвили специална промоция или допълнителна активност;

След като сте избрали своя начин на партньорство с нас, качвате рекламните банери на сайта Ви, за да бъдат видими от останалите онлайн потребители, генериращи трафик към Вашето уеб пространство. Колкото повече опции за препращане на трафик от Вашия сайт към нас сте поставили, толкова по-голям е шансът да натрупате и по–голяма комисионна!

Важно е да уточним, че ако пренаситите сайта си с информация за Вашия афилиейт партньор, това може да направи негативно впечатление на потребителите и не само да не генерирате продажба, но и да загубите трафик. Затова Ви препоръчваме умерено и балансирано предлагане на продукти и услуги, когато участвате в афилиейт програми.

Само юридически лица ли могат да участват в афилиейт програмата на ПРОФИ КРЕДИТ България?

Не. В нашата афилиейт програма могат да се включат както физически, така и юридически лица. Без значение дали сте служител в друга фирма или развивате собствен бизнес, може да заявите участие в нашата програма и да генерирате допълнителен доход.

Как се определя спечелената от мен комисионна?

Начинът на определяне на комисионната зависи изцяло от Вас. Ние ще се съобразим с Вашите предпочитания, защото искаме да си бъдем взаимно полезни. Предлагаме Ви няколко различни начина, чрез които да се формира Вашата комисионна. Повече за това можете да научите в сайта на партньорската програма на ПРОФИ КРЕДИТ България.

Как ще знам колко потребители съм препратил/а към Вас и каква е комисионната ми?

Ще имате персонален профил в нашата платформа, чрез който ще може да проследите всичко, което се случва в партньорските ни взаимоотношения. Ще може да следите баланса в профила си, да виждате колко души са се регистрирали, колко са попълнили искане за кредит и колко са получили кредит.

Колко струва регистрацията?

Регистрацията в нашата платформа Е БЕЗПЛАТНА. Не е необходимо да правите каквито и да било инвестиции, за да стартираме съвместна работа. Необходимо е само да имате желание и мотивация да развивате хобито или бизнеса си. Това е!

Пълна информация за платформата, както и начините на изплащане на комисионните, необходимите документи и друго може да видите тук: https://affiliate.proficredit.bg

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!