Новата версия на мобилното приложение MyTelenor е с подобрения в дизайна, които осигуряват по-добро потребителско изживяване, както и значително по-лесна навигация.

Съществените промени в тази версия на MyTelenor са в менюто Услуги, където всички клиенти на оператора могат да управляват своите пакети за роуминг и мегабайти, дигитални услуги и е-винетки. Отделните категории услуги вече ще се показват в индивидуални полета и ще имат специфични икони, с което се подобрява ориентацията на потребителите.

Вътрешните менюта също са с променен дизайн, който подпомага поинтуитивното избиране на конкретните услуги, като трафик пакети или дигитални услуги. Всяка услуга вече има своя икона, което прави ориентирането по-бързо и лесно за потребителите, като дигиталните услуги са със съответните си лога.

Абонатите на планове Тотал+, които имат позиция за дигитални услуги в плана си, вече ще виждат знак „+“ при избора на нова дигитална услуга, който ще обозначава дали могат да я активират като позиция в плана си или като допълнителен пакет.

Новата версия 2.3 на приложението MyTelenor вече е налична в Google Play и Huawei App Gallery и ще бъде налична в Apple App Store в близките дни.