След като видяхме първия трейлър за „Марсианецът“ (The Martian), а след това и забавен втори тийзър, беше сигурно че ще останем изненадани от предстоящата фантастика на Ридли Скот. Филмът, който е базиран на едноименният бестселър от Анди Уиър, ще покори кината по цял свят през октомври. До тогава има да почакаме още, но защо пък не 20th Century Fox да ни изненадат с втори официален трейлър за продукцията.

По-горе можете да гледате въпросният нов трейлър, който както предшественика си, е цели три минути. В новото видео още повече се разкриват напрегнатите моменти, които предстои да видим в „Марсианецът“. Съдбата на Марк Уотни не е сигурна, след като той остава сам на Марс, с храна за само 50 дни. Как и дали ще оцелее, е въпрос на време, за да разберем. И ако Ридли Скот е снимал филма в духа на романа, то смятам че ни очаква едно голямо приключение.

Още веднъж – в „Марсианецът“ ще видим Мат Деймън („Добрият Уил Хънтинг“), Кейт Мара („127 часа“), Джесика Частейн („Интерстелар“), Шон Бийн („Властелинът на пръстените“ и „Игра на тронове“) и Джеф Даниълс („От глупав по-глупав“). Премиерата на sci-fi приключението за България е на 2 октомври.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS