Очакваше се Samsung да рециклират проблемните Note 7 устройства и да започнат да ги продават отново, като това бе потвърдено от компанията само преди няколко седмици. Все още не е ясно кога „новите“ смартфони ще излязат на пазара, в кои райони ще са налични и колко ще струват, но ето че вече знаем как ще изглеждат. Отговорът е „точно както и оригиналния Galaxy Note 7“.

На снимките по-долу се вижда бройка от смартфона, споделена от корейци, от която можем да извадим няколко извода за устройството.

На първо място, то ще бъде с по-малка батерия, капацитетът на която ще е 3200 mAh (вместо 3500 както при миналогодишния Note 7). Освен това джаджата ще дойде с операционна система Android 7.0 Nougat, като build версията е от 7 април. Номерът на модела е SM-N935.

refurbished-samsung-galaxy-note-7-photos

Не сме сигурни и как ще се казва новият Note 7, но можем само да се надяваме той да няма подобни проблеми, като тези на версията от миналата година. Защото ако дори и само едно устройство от новите-стари Samsung фаблети вземе че се запали, корейският гигант определено ще има големи проблеми… Големи.

Бихте ли си купили подновен Galaxy Note 7 смартфон? Споделете с нас в коментарите.

1 коментар

  1. Да, ако е на цена за у-во среден клас.

Comments are closed.