Започваме седмицата с малко изнедани. Снощи в официалния уебсайт на Междузвездни войни (Star Wars) най-накрая се появи пълна версия на финалния кино постер за „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда“ (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens). Можете да го видите в цялата му прелест по-долу. Чудно защо ли Люк Скайуокър липсва на плаката…

Освен това, мога да ви зарадвам и с още нещо – незнайно дали събитията са координирани, но от най-големите български кино салони Кино Арена и Cinema City пуснаха в продажба билетите за предпремиерата на дългоочакваното продължение на сагата. Продажбата е в сила от 10:00 ч. сутринта днес и важи за няколко кино салона из цяла България. Ако искате да гледате „Междузвездни войни“ в полунощ на 17-и срещу 18-и декември, сега е моментът, не се бавете!

Допълнително, според страницата на „Междузвездни войни“, днес вечерта американци ще се насладят на нов трейлър по време на „Monday Night Football“ по ESPN. Да се надяваме, че скоро след това ще го видим и онлайн!

star-wars-episode-vii-the-force-awakens-poster-big

1 коментар

  1. Като видях плаката и на мен първия ми въпрос беше: къде е Люк Скайуокър? Дано поне е на плаката на епизод 8 🙂

Comments are closed.