порно

Много хора не си признават, но почти всеки гледа порно. Може би за някои е срамно, други пък казват, че е гадно или просто се притесняват от реакцията на околните, когато си признаят, че го правят. Това може да се каже, че е един вид табу, но в крайна сметка не нещо, което може да се счете за толкова сериозно прегрешение.

ВИЖ ОЩЕ: Ето защо жените имитират оргазъм

Така или иначе времената се менят, а с тях и порно индустрията. Ако изгледате порно филм отпреди 20 години и някой по-съвременен, ще видите, че разликата е огромна. Дойде време обаче и новите порно филми да се променят и логичният начин това да стане е с виртуалната реалност. Докато 3D порното едва навлиза в нашия свят, виртуалната реалност го прави с гръм и трясък и скоро „да го правиш“ във виртуалния свят няма да е нещо, което е толкова странно. На този етап обаче е стряскащо и в това видео ще видите реакцията на хора, които гледат може би първото порно видео, заснето във формат, който да е подходящ за Oculus 360.

Все още не е ясно дали това все пак е заснето точно в такъв формат или е обикновено видео, което е преработено в 3D формат или нещо подобно, но така или иначе няма голямо значение. Реакциите на хората са много интересни и цялата сценка малко прилича на филма „Разрушителят“ („Demolition Man„), където хората в бъдещето не правят секс по познатия ни начин, а чрез шлемове, които ги пренасят във виртуалния свят или нещо подобно.