Успешният бизнес не е плод само на големи амбиции. За да развиваме успешно онлайн търговия, трябва да сме наясно и с някои основни положения в тази сфера на дейност, които ще ни помогнат да постигнем желаните от нас цели – бързото изпълнение на идейните проекти, добрата печалба и интересът на потребителите. Създаването на онлайн магазин се основава на правилна стратегия и адекватни действия, подкрепени от атрактивен дизайн за платформа и функционалност. Seliton е мястото, където ще откриете идейни решения и разнообразна гама услуги, които ще направят целите Ви възможни за реализиране. 

Защо дизайнът е от изключително значение за развитието на онлайн магазина Ви

Истината е, че повечето от нас се впечатляват най-вече от визията на дадена онлайн платформа, когато за пореден път сме предпочели интернет магазините пред физическите такива. Услуги или стоки – и в двата случая трябва да предоставим на крайния клиент условия за лесно пазаруване и приятен престой в платформата. В Seliton ще можете да създадете своя собствена бизнес визия, която да Ви донесе и добра печалба след време. 

Започнете безплатно и останете фокусирани. Бъдете винаги функционално ориентирани и обърнете специално внимание на дизайна на Вашата онлайн платформа. Той е от съществено значение, защото:

  • Клиентът избира първо с очите си;
  • Удобствата по време на онлайн пазаруване са задължителни;
  • Цветовете, дизайнът и цялостното оформление на бизнес платформата – всичко това ще бъде подобаващо оценено, затова се постарайте;
  • Мигриращи търговци или стартиращи офлайн бизнесмени – и в двата случая можете да бъдете разпознаваеми и предпочитани.

Развийте бизнеса си успешно и изберете Seliton за Ваш верен партньор. 

Как можете да се класирате за безплатен дизайн от Seliton

Безплатните дизайн теми за платформи не са химера. Днес можете да се възползвате от тях като посетите Селитон и разгледате атрактивните предложения, които ще Ви донесат и много награди. Изберете пакет Seliton Deluxe, който се предлага на промоционална цена и в комбинация с един безплатен модул. Seliton е Вашата възможност да покорите нови върхове в онлайн бизнеса си. Не губете време, а сверете часовниците си и бъдете в крак с иновациите. 

Препоръки за цветови комбинации и тенденции

Всеки цвят крие в себе си символика. Бялото означава чистота и простота, а червеното намеква за темпераментност и дързост. Изберете за своята онлайн платформа нюанси, които не се натрапват и които не обременяват клиента. Съчетанието от естествени цветове е универсално и подходящо за повечето видове офлайн бизнес. Съобразете се изцяло със стоките/услугите, които ще предлагате и се доверете на дизайнерските решения, които в Seliton са вече достъпни за всички Вас. 

Сподели
Предишна страницаКосмически наблюдения за първи път през деня
Следваща страницаТеленор започва да приема предварителни поръчки на Samsung Galaxy S20 FE
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.