everest-2015-movie

Лятото отминава, но преди да погледнем назад към летните блокбъстъри и кой какво е показал, ще обърнем внимание на това какво можем да очакваме по кино салоните следващия месец. Септември чука на вратата, а с него и няколко филма, които ще ви е интересно да видите (някои повече от други, както винаги). За това нека не се бавим, а да разгледаме трейлърите за тези продукции и малко информация за тях.

“Транспортер: Ново начало” (The Transporter Refueled)

Ако сте фенове на екшън поредицата “Транспортер”, то може би ще ви е забавно да видите какво ще докара на екран режисьорът Камил Деламер, който е работил по филми като “Твърде лично 2” (Taken 2) и “Транспортер 3” (Transporter 3). Тук говорим за римейк на екшъна с Джейсън Стейтъм, но също така и за съвсем различна история, нещо като рестарт на сагата. В ролята на Франк Мартин ще видим изгряващата млада звезда Ед Скрейн. Дали ще се хареса на феновете обаче още е рано да се каже.
Премиера: 4 септември

“Лабиринтът: В обгорените земи” (Maze Runner: The Scorch Trials)

По принцип не харесвам Young Adult романи, нито филмите по тях. Това е стил, който най-вече допада на тийнейджърите, към които е насочен все пак. Но “Лабиринтът: Невъзможно бягство” (The Maze Runner) отпреди година не беше лош. Интересен замисъл и добра игра от иначе доста млади актьори, които може би не сте гледали в нито един друг филм. Тази година ще видим как продължават приключенията на групата, която беше затворена в лабиринта.
Премиера: 11 септември

“Обратен гард” (Southpaw)

Ако ви се гледа филм за силата на човешките дух и тяло, то може би ще трябва да гледате Джейк Джиленхол в “Обратен гард”, където той играе боксьор левичар. След като съпругата на Били Хоуп загива, той трябва да се пребори със себе си и силите, които искат да отнемат дъщеря му.
Премиера: 11 септември

“Еверест” (Everest)

Може би най-чаканият филм за месец септември е истинската история, разказана в “Еверест”. Режисьорът Балтазар Кормакур напътства големи звезди в тази продукия – Джейк Джиленхол (“Дони Дарко”), Кийра Найтли (“Игра на кодове”), Джош Бролин (“Няма място за старите кучета”), Джейсън Кларк (“Зората на планетата на маймуните” и “Терминатор: Генисис”) и Сам Уортингтън (“Аватар”). Драматичното приключение до най-високия връх на Земята започва съвсем скоро и ще покаже какво трябва да изпита човек, ако иска да остане в историята.
Премиера: 18 септември

“Хотел Трансилвания 2” (Hotel Transylvania 2)

Ето и един филм, който можете да посетите с цялото семейство. Продължението на анимацията за вампирите и другите митични същества със сигурност ще зарадва по-малките. Тук хотелът вече приема и хора като посетители, а Дракула се притеснява че внукът му може би не е вампир.
Премиера: 25 септември

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS