Ето ни и през ноември. Края на годината наближава с пълна сила, а списъкът с филми, които ще ви препоръчаме този месец, си е все така богат. Както и през изминалите месеци, днес ще ви запозная с пет кино продукции, на които да се насладите идните дни. Ето какво може да предложи ноември – пет филма, техните трейлъри и, както винаги, малко информация за всеки един от тях.

„Спектър“ (Spectre)

Приключенията на Даниел Крейг като Джеймс Бонд продължават. В продължението на последния му сблъсък с (почти) непобедим враг, той ще се изправи пред най-големия си такъв. Но кой е той и какво иска от него, ще разберете само ако гледате „Спектър“. Режисьор, разбира се, е Сам Мендес, а в ролите ще видим както Крейг, така и спечелилият две награди Оскар Кристоф Валц („Джанго без окови“, „Гадни копилета“).
Премиера: 6 ноември

„Фъстъчетата: Филмът“ (The Peanuts Movie)

Няма как да минем и без някоя анимация. Ако някога сте чели комиксите на Чарлз Шулц, в които се разказват историите на Чарли и кучето Снупи, то това може и да ви е интересно. Тук Снупи ще преследва своя зъл враг в небето, докато Чарли ще се оправя сам вкъщи. Режисьор на лентата за фъстъчетата е Стив Мартино („Ледена епоха: Континентален дрейф“ и „Хортън“).
Премиера: 6 ноември

„Черна служба“ (Black Mass)

Ако никога не сте си мислили, че ще видите Джони Деп в някой наистина сериозен филм, то е време да помислите отново. „Черна служба“ разказва истинската история на един от най-безкрупулните американски гангстери – мафиота Джеймс Бълджър (Деп). През 70-те години на миналия век ФБР решава да го използва за да спре италианската мафия, но плановете им се объркват, когато Бълджър решава да действа на своя глава.
Премиера: 13 ноември

„Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част 2“ (Hunger Games: Mockingjay – Part II)

Следва и последната част от борбата на Катнис Евърдийн да свали диктатурата на Капитола в едно анти-утопично бъдеще. Какво ще се случи и ще се предаде ли президент Сноу (Доналд Съдърланд), ще разберем съвсем скоро. Тези пък, които са чели книгата, може би вече знаят. Тях молим да не разкриват нищо, благодаря.
Премиера: 20 ноември

„Добрият динозавър“ (The Good Dinosaur)

Добре де, има още една анимация! Disney и Pixar този ноември ще ни представят една по-различна история. Какво ли би станало, ако астероидът, затрил динозаврите, все пак беше пропуснал…? Може би динозаври и хора биха живяли щастливо заедно? Е, може би не, но все пак това е филм. В „Добрият динозавър“ ще видим как един тревопасен страшен гущер среща човешко дете и тръгва на приключение заедно с него, където среща други динозаври и много чудати неща.
Премиера: 27 ноември

5 Коментари

  1. Разпадна се организацията…така че не съм го гледал…
    Женени с деца, какво да се прави. Ако идния уикенд не стане, ще се гледа на компютъра.

Comments are closed.