Вече са ясни имената на петимата победители от Facebook играта на GLOBUL, които ще се срещнат на живо с легендата на „Манчестър Юнайтед“ Петер Шмайхел.

За една седмица, в играта се включиха близо 800 потребители, които трябваше да отговорят на въпроса „През коя година отборът на „Манчестър Юнайтед“ с капитан Петер Шмайхел печели Шампионската лига?“. Всички, които дадоха верен отговор – 1999 г. – участваха в томболата за определяне на победителите.

На 27 ноември в София петимата късметлии ще се запознаят лично с носителя на титлата „Най-добър вратар в света“ за 1992 г. и 1993 г. Петер Шмайхел. Освен автограф от звездата и снимка за спомен, те ще получат и оригинални фен-подаръци от GLOBUL и „Манчестър Юнайтед“.

Освен победителите от Facebook играта на GLOBUL, шанс да стиснат ръката на Петер Шмайхел ще имат и представители на официалния фен-клуб на „Манчестър Юнайтед“ в България, както и служители на GLOBUL и GERMANOS.

Легендарният вратар на „червените дяволи“ и датския национален отбор ще посети България по покана на GLOBUL в рамките на партньорството между оператора и английския футболен клуб.