Днес в мрежата се появиха нови слухове за следващото поколение смартфон на Apple – iPhone 5S. Очаква се смартфонът да пристигне в няколко цветови варианта, както iPod, като ще бъде представен през юни следващата година, а не през есента, както досега.

Според анализатора Peter Misek от Jefferies & Company, Apple няма намерение просто да пусне подобрен iPhone 5, а да разтърси мобилната индустрия отново, както през 2007 година.

Освен по-голям дисплей, подобрена камера и няколко цвята, iPhone 5S ще се предлага и във версия със 128 GB вградена памет. NFC технологията и по-голяма батерия също ще са основен фокус в следващото поколение смартфони. Misek твърди, че Apple няма да пусне Apple TV преди края на 2013 година.

Не се знае дали да се вярва на тези слухове, но анализаторът позна преди време, че iPhone 4S ще се казва така.

А, ако още отсега искате цветен iPhone – вижте как може да се сдобиете с такъв тук.

Сподели
Предишна страницаInstagram добави нов ефект Willow в ъпдейт
Следваща страницаGoogle Now пристига в Chrome
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg