Според SlashGear, цитирани от PhoneArena, тазгодишният iPhone 7 ще бъде доста по-тънък от iPhone 6s / 6s Plus. Миналогодишните модели бяха малко по-дебели от предишните, поради 3D Touch технологията на техните дисплеи. Разликата беше от около 0.2 милиметра – 7,1 и 7,3 милиметра съответно за iPhone 6s и iPhone 6s Plus.

Очакваме вариантите на iPhone 7 през септември да бъдат с дебелина между 6 и 6,5 милиметра, което е сравнително голяма разлика. Най-вероятно това ще стане възможно благодарение на премахването на аудио жака.

Въпреки всичко обаче, феновете се надяват по-скоро на увеличен капацитет на батерията, вместо по-тънък телефон. И въпреки това, по-голяма батерия може и да има – очаква се увеличение във ватчасовете при iPhone 7 с около 6,5%, което ще вдигне капацитета от 1715 mAh на 1826 mAh. Как ви звучи това?

4 Коментари

  1. „ще вдигне капацитета от 1826 mAh на 1715 mAh. Как ви звучи това?“ – Идиотски в този вид!

  2. Вместо да триете коментари, преглеждайте си материалите преди да ги пуснете, един куп редактори сте, пък няма кой да ви редактира статиите!

  3. Деси, айде по-спокойно. Направили сме грешка и си я оправяме. Като е оправена няма нужда предният ти коментар да стои.
    Добре знаеш, че грешки се случва всеки да прави и не е нужно да скачаш срещу бившия си екип като поредния хейтър. Ако искаше да помогнеш щеше да пишеш ЛС на някой. Като ще ми пишеш с този тон в сайта ще трия каквото преценя.

  4. Съвсем спокойна съм и не скачам срещу никого, смешно е след като целия екип се кичи с титлата „редактор“, на сайта да се появяват такива нелепици! Не съм длъжна да пиша ЛС-та на никой, просто коментирам и някак си не е нормално да се трият коментари целенасочено, но няма да продължа мисълта си, ти знаеш какво искам да кажа. Ако имате нужда от истински редактор, приемам оферти 🙂

Comments are closed.