HTC Desire HD
През последните седмици главната тема в света на мобилните технологии беше дали HTC ще спази обещанието си и да предостави ъпдейт до Ice Cream Sandwich за смартфона Desire HD. Първоначално канадският оператор Telus каза, че устройството няма да получи ъпдейт, заради “слабо представяне на хардуера и непокриване на изискванията“. След това представител на HTC потвърди, че все пак ъпдейт ще има и всичко върви по план.

Лоши новини. HTC няма да ъпдейтне устройството. Потребител BateRay алармира, че  на страницата на компанията Desire HD не присъства в списъка с устройства, чакащи ъпдейт. По-точно устройството е задраскано. Вижте сами тук.

Като обяснение, HTC са посочили, че „след доста тестове те са решили, че версията на Sense в момента най-добре работи с Android на Desire HD.“ Те казват, че преглеждат много фактори, когато започнат да правят софтуерни ъпдейти, но най-важното за тях си остава потребителското изживяване. Накрая се извиняват за объркването, което се е получило.

Лош ход, HTC. Същата история се повтори миналата година с ъпдейта на Desire, но тогава под потребителски натиск, компанията все пак ъпдейтна устройството. Дали този път ще стане същото?

4 Коментари

Comments are closed.