Само за малко си представете, че до премиерата на „Отмъстителите 2“ (Avengers: Age of Ultron) не остават двадесетина дни, а по-скоро от тогава са минали двадесет години. Какво би било, ако този филм беше излязъл през 1995 г.? Никакъв диалог от филма по време на трейлъра, само това мога да ви уверя.

Луис Пламондон е ремиксирал трейлъра за последния филм на Marvel, за да ни покаже какво би било, ако „Отмъстителите 2“ беше летен блок бъстър от далечната 1995 г., когато някои от нас още гледаха детски анимации. Гласът от трейлъра силно наподобява легендарния Дон ЛаФонтен, който с учудващо уникалния си тембър стана един от най-запомнящите се озвучители на трейлъри. Това допълнително допринася към атмосферата, която е толкова „остаряваща“, че имам чувството, че трябва да отида до видеотеката, за да си взема „Отмъстителите 2“ на касета. Някой с мен?

Marvel сериозно трябва да се замислят дали да не издадат специална лимитирана серия от филма на VHS. Знам, че аз бих си я купил, просто така, заради доброто старо време.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS