LG G4

Днес е 28 април и по програма най-важното събитие в света на мобилните технологии е премиерата на LG G4. Един от най-очакваните флагмани за тази година ще бъде предствен пред феновете и медиите, а който иска може да гледа самото събитие тук.

Както вече знаете, LG G4 е наследник на изключително популярния LG G3 и ще предложи няколко сериозни подобрения пред своя събрат, а и не само. G4 се изправя пред големи конкуренти в лицето на Galaxy S6, HTC One M9, а по някое време и iPhone 6S. Корейците имат не лека задача тази година, но всички очакваме нещо наиситна зашеметяващо от тях.

До ден днешен корейският гигант ни показа почти всичко за новия телефон и без да се крие зад измислени тийзъри или каквото и да е, показа някои новости, които ще видим тази вечер. Разбира се, най-интересното от всички неща е камерата, която ще е наистина уникална с бленда 1.8, ръчни настройки и всичко, което е нужно на един фотограф. Ще имаме и няколко промени в интерфейса, а визията ще включва и кожен гръб, което е наистина рядко срещано. Вижте повече за двата флагмана в нашите обзорни видеа:

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS